OM OSS

Från och med augusti 2019 har jag pensionerat mig och erbjuder inte längre några kurser eller utbildningar. Istället hänvisar jag till http://sbsv.se/om-oss/ vars medlemsföretag erbjuder samma typ av utbildning som jag har haft.

Tack för tidigare förtroende!

Med vänlig hälsning

Lennart Andersson


Svensk Vägkompetens erbjuder utbildningar inom Trafikverkets kompetenskrav inom Arbete på väg.

Våra utbildningar uppfyller de kommunala kraven på ”Säkerhet på väg” och ”Påbyggnadsutbildning”.

Jag som leder kurserna heter Lennart Andersson och har arbetat med dessa utbildningar sedan 2000, efter 2005 på heltid, som anställd hos Vägverket Produktion som sedan blev Svevia. 2012 fick jag möjlighet att driva dessa utbildningar i egen regi, Svensk Vägkompetens AB.

Varför skall du anlita Svensk Vägkompetens?

  • 30 år i branschen
  • Utbildningar i hela landet med dom senaste uppdateringarna
  • Flexibla utbildningstillfällen, antingen på bestämda orter eller företagsförlagt
  • Uppfyller Trafikverkets och de kommunala kraven på utbildning
Home OM OSS